Παναθηναϊκός: Αυξήθηκε η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ινσούα

Παναθηναϊκός: Αυξήθηκε η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ινσούα

Ο Ινσούα είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι σε περίπτωση πώλησής του να καρπώνεται σημαντικό ποσό.

O 28χρονος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ινσούα βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2017 όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ιταλική Ουντινέζε.

Γρήγορα ο Αργεντινός έγινε βασικός και αναντικατάστατος στους πράσινους καθώς παίκτες με την σκληράδα, το πάθος αλλά και την τεχνική του δεν συναντώνται εύκολα στον Παναθηναϊκό της… κρίσης.

Φέτος μετράει 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (2 γκολ/1 ασίστ), ενώ συνολικά έχει 45 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος (3 γκολ/2 ασίστ). Πέρσι η Λας Πάλμας θέλησε να τον κάνει δικό της αλλά δεν κατάφερε να πληρώσει την ρήτρα του που ανέρχονταν στα 1.5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του Ινσούα λήγει το καλοκαίρι του 2020, αλλά για να αποχωρήσει φέτος από το τριφύλλι, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ. Αυτό συμβαίνει μιας και σύμφωνα με την «Πράσινη» η ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή αυξήθηκε βάσει συμβολαίου, γεγονός που σημαίνει πως πιθανή πώλησή του θα δώσει τεράστια ανάσα στα ταμεία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ