Θέλει ΑΕΚ και το δείχνει έμπρακτα ο Σέρχιο Αραούχο

Θέλει ΑΕΚ και το δείχνει έμπρακτα ο Σέρχιο Αραούχο

Η ΑΕΚ θέλει να ντύσει και πάλι τον Αραούχο στα κιτρινόμαυρα και έχει σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή τον ίδιο τον Αργεντινό επιθετικό.

ΑΕΚ και Αραούχο … Μια σχέση που όσο σύντομη και αν ήταν, τόσο πάθος έβγαλε και από τις δύο πλευρές. Ο παίκτης δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του στην ομάδα αλλά και το δέσιμό του με τον κόσμο της Ένωσης, την ώρα που στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ουδέποτε εγκαταλείφθηκε η προοπτική της επιστροφής του.

Η ΑΕΚ είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να ντύσει και πάλι στα κιτρινόμαυρα τον «Τσίνο» ενόψει της νέας σεζόν, μιας και τα δεδομένα με Πόνσε δεν είναι ξεκάθαρα μέχρι στιγμής. Προς την κατεύθυνση αυτή όμως δείχνει να… εργάζεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Αραούχο σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» φαίνεται να πιέζει με τον τρόπο του την ομάδα της Λας Πάλμας στην οποία ανήκει. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου τους διεμήνυσε ξεκάθαρα πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα με την ατάκα: «Θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Αφήστε με να γυρίσω στην Ελλάδα…»

Πλέον είναι ξεκάθαρο μετά και την εξέλιξη αυτή πως το τελικό στάδιο της υπόθεσης πέφτει στα χέρια των ΑΕΚ και Λας Πάλμας που θα πρέπει να βρουν τη «χρυσή τομή» στα οικονομικά για να υλοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Αραούχο για την Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ