Ολυμπιακός: Προτάθηκαν Γιόβελιτς και Τζιλομποτζί

Ολυμπιακός: Προτάθηκαν Γιόβελιτς και Τζιλομποτζί

Οι Ντέγιαν Γιόβελιτς και Παπί Τζιλομποτζί προτάθηκαν και βρίσκονται στα υπόψιν του Ολυμπιακού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ονοματολογία δίνει και παίρνει όσο περισσότερο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν και ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που οι ξένοι ατζέντηδες προτείνουν αφειδώς παίκτες. Κάπως έτσι βρέθηκαν στο προσκήνιο και τα ονόματα των Γιόβελιτς και Τζιλομποτζί σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή».

Ο 19χρονος Σέρβος στράικερ, Ντέγια Γιόβελιτς, ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και φέτος μετράει 16 συμμετοχές με 7 γκολ και μία ασίστ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της Σβέζντα. Ήδη έχει ακουστεί το όνομά του για ομάδα της Μπουντεσλίγκα, με τον Αστέρα να μην μπαίνει ε συζητήσεις για ποσό κάτω των 5 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη έχουμε τον υψηλόσωμο (1.93μ) Παπί Τζιλομποτζί. Πρόκειται για τον Σενεγαλέζο στόπερ που είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας του. Στα 30 του χρόνια έχει αρκετή εμπειρία και περάσματα από ομάδες όπως οι Τσέλσι, Σάντερλαντ, Ναντ και Βέρντερ Βρέμης. Από την Σάντερλαντ έμεινε ελεύθερος τον χειμώνα και από τότε αγωνίζεται για λογαριασμό της Γκινγκάμπ έχοντας 4 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ