Ματέο Γκαρσία: Το περιβάλλον του διαψεύδει τα περί πώλησής του

Ματέο Γκαρσία: Το περιβάλλον του διαψεύδει τα περί πώλησής του

Κατηγορηματικά διαψεύδει τους ισχυρισμούς του προέδρου της Λας Πάλμας περί ολοκλήρωσης της πώλησής του, το περιβάλλον του Ματέο Γκαρσία.

Μπορεί νωρίτερα σήμερα (12/4) ο πρόεδρος της Λας Πάλμας να ισχυρίστηκε -σε δηλώσεις του σε ισπανικά ΜΜΕ- ότι η πώληση του Ματέο Γκαρσία ολοκληρώθηκε, ωστόσο πιθανόν τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι.

Κι αυτό καθώς από το περιβάλλον του παίκτη η είδηση αυτή διαψεύδεται κατηγορηματικά. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι έχει δρομολογηθεί κάποια τέτοια πώληση και πως ο παίκτης δεν είναι ενήμερος για το σχετικό θέμα, δηλώνοντας άγνοια.

Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι δηλώσεις του μάνατζέρ του στην Ελλάδα  Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο ο οποίος μάλιστα προσθέτει ότι προτεραιότητα του παίκτη είναι ο Αρης.

Επιπλέον εκείνο που βγαίνει και από πλευράς Ισπανών, είναι πως η πρόταση του των κίτρινων για τον παίκτη θεωρείται καλή, χωρίς όμως να μπορεί να ειπωθεί κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή.

Οι κίτρινοι πλέον περιμένουν, έχοντας κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση που μπορούν και αναμένουν τις εξελίξεις επί του θέματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντε Μπαρτόλο στον ArenaFM:

Για τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, οτι ο Γκαρσία πωλήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να κατονομάζεται η ομάδα: «Η αλήθεια δεν είναι έτσι. Είμαι ο άνθρωπος του Ματέο Γκαρσία, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον μάνατζέρ του στην Αργεντινή, εμείς τον φέραμε. Κανείς δεν έχει ειδοποίηση. Δεν είναι δυνατόν να πουληθεί ένας παίκτης, χωρίς να έχει το λόγο και να έχει υπογράψει κάτι. Κανείς δεν μίλησε μαζί μας και δε ξέρουμε γιατί το είπε αυτό ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, μας προκάλεσε έκπληξη. Εμένα και τον μάνατζερ του στην Αργεντινή, ούτε ο παίκτης ξέρει κάτι. Προτεραιότητα είναι ο Άρης, που τον εμπιστεύτηκε και τον έφερε στην Ελλάδα, το έχουμε πει ξανά. Ανήκει στον Άρη ακόμα, έχει συμβόλαιο ως 30 Ιουνίου και είναι μια χαρά. Αν είχε πουληθεί ο παίκτης, γιατί να κάνει επαφή η πλευρά του Άρη με τη Λας Πάλμας στα Κανάρια νησιά. Αυτό που ξέρουμε είναι οτι ο Ματέο δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα».

Για το ότι ο Ματέο Γκαρσία έγινε πόλος έλξης από μικρούς θαυμαστές και αποθεώθηκε στο περίπτερο του Άρη στη SPORTEXPO: «Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, του αρέσει αυτό που περνά, αλλά με τα πόδια στη γη. Είναι πολύ ευχαριστημένος στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη και το αποδεικνύει στο γήπεδο. Όταν είσαι καλά, βγάζεις θετικό πρόσωπο. Δεν τον έχει επηρεάσει ο θόρυβος γύρω από το όνομά του. Όποιος ξέρει καλά τον Γκαρσία, αντιλαμβάνεται αυτό που λέω. Είναι ωραίο να πηγαίνει καλά η ομάδα, να πετυχαίνεις μεγάλο στόχο, μετά από ταλαιπωρία που πέρασε ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες. Είναι χαρούμενος, γιατί τον αναγνωρίζει ο κόσμος και τον θαυμάζουν τα πιτσιρίκια. Με ηρεμία το διαχειρίζεται όλο αυτό, δεν… τρελαίνεται».

Για το πότε ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό: «Δεν μπορώ να πω, δεν εξαρτάται από εμάς. Ανήκει στη Λας Πάλμας, έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο εκεί. Ο δανεισμός του στον Άρη τελειώνει στο τέλος Ιουνίου. Έχει προτεραιότητα ο Άρης, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ελεύθερος και άρα δεν είναι εύκολο για όλους, για να ξεκαθαρίσει πιο γρήγορα ένα τέτοιο θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ