Παιχνίδι υπομονής η «υπόθεση Αραούχο»

Παιχνίδι υπομονής η «υπόθεση Αραούχο»

Το σίριαλ της επιστροφής Αραούχο στην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ακόμα στα ξεκινήματά του με την Ένωση να πρέπει να δείξει υπομονή στο… πόκερ με την Λας Πάλμας.

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι φανερό πως βρίσκεται έξω από τα νερά του μακριά από την ΑΕΚ, μιας και η χρονιά του στη Λας Πάλμας απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί παραγωγική.

Για αυτό ο Αργεντινός θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα και την Ένωση, με τους κιτρινόμαυρους φυσικά να μην είναι αρνητικοί, ενεργώντας πάντα σε συνάρτηση με το θέμα παραμονής του Πόνσε.

Ο «Δράκος» στην ιστορία αυτή, υπάρχει και λέγεται Λας Πάλμας. Χαρακτηριστικό των προθέσεων των Ισπανών είναι το «όχι» σε πρόταση ομάδας του MLS που άγγιζε τα 7 εκατ. ευρώ, καθώς πιστεύουν πως μπορούν να βρουν πρόταση μεταξύ 10 και 15 εκατ. ευρώ.

Ποσό που σίγουρα δεν θα δώσει η ΑΕΚ αλλά και που δεν φαίνεται ως ώρας να υπάρχει στην αγορά για τον Τσίνο. Για αυτό και η υπόθεση φαίνεται πως θα τραβήξει αρκετά, με τους κιτρινόμαυρους να καλούνται να δείξουν υπομονή, πιέζοντας και περιμένοντας να πέσουν οι απαιτήσεις της Λας Πάλμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ