Προς ανανέωση ο Ινσούα, «τελειωμένος» ο Μουνιέ

Προς ανανέωση ο Ινσούα, «τελειωμένος» ο Μουνιέ

Εμανουέλ Ινσούα και Αντονί Μουνιέ διαγράφουν αντίθετη πορεία στο τριφύλλι με τον δεύτερο να βρίσκεται ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου.

Με την χρονιά να βαδίζει προς το τέλος της, ο Παναθηναϊκός καλείται να αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη, κρατώντας τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές του και διώχνοντας συμβόλαια «βαρίδια».

Δύο ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού υπάγονται στις κατηγορίες αυτές με τις εξελίξεις να είναι άμεσες. Από τη μία έχουμε τον Εμανουέλ Ινσούα για τον οποίο άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ο αδερφός και μάνατζερ του Αργεντινού, Μασιμιλιάνο Ινσούα, βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται πολύ σύντομα να μιλήσει με τον Νταμπίζα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του αδερφού του, Εμιλιάνο.

Από την άλλη υπάρχει η περίπτωση του Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος διαθέτει αναμφισβήτητα πολλή ποιότητα αλλά λίγο οι τραυματισμοί, λίγο και η κακή απόδοση όταν αγωνίζονταν ως αλλαγή κάνουν τα 400.000 ευρώ που παίρνει ετησίως να φαντάζουν υπερβολικά. Για αυτό και στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν σε μια συναινετική λύση συμβολαίου με τον 31χρονο επιθετικό, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα και να δοθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ