Παναιτωλικός – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο με 4-1, με τους ερυθρόλευκους να έχουν για ηγέτες τον Φορτούνη και Ανσαριφάρντ.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς, καθώς ο διεθνής μέσος πέτυχε δύο γκολ. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Ανσαριφάρντ, που πέτυχε γκολ και εξαιρετική ασίστ.

Προτό: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε δύο καλές αποκρούσεις και δεν φέρει ευθύνη στο αυτογκόλ του Ένγκελς.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός έκανε καλό παιχνίδι. Βοήθησε και επιθετικά την ομάδα του έχοντας τη σέντρα στο τέταρτο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Τζούρτζεβιτς.

Ένγκελς: Κακό ματς από τον Βέλγο. Είχε την άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Δεν είχε συγκέντρωση στο παιχνίδι του κι έκανε πολλά λάθη.

Σισέ: Ο Σενεγαλέζος είχε καλύτερη εικόνα από τον συμπαίκτη του. Απέφυγε το μεγάλο λάθος στο ματς.

Κούτρης: Ο νεαρός αριστερός μπακ είχε συμμετοχή και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, έχοντας μάλιστα και σημαντική ευκαιρία να σκοράρει.

Ρομαό: Από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και ήταν καθοριστικός για την κυριαρχία των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ταχτσίδης: Ο Λεμονής σίγουρα περίμενε περισσότερα από τον διεθνή μεσοαμυντικό. Ο Ταχτσίδης κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν βοήθησε τους ερυθρόλευκους.

Φορτούνης: Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Ηγέτης με τα όλα του, έκανε τη διαφορά για τους πρωταθλητές, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Μάριν: Ήταν ορεξάτος στο πρώτο μέρος και είχε την εξαιρετική πάσα στον Φορτούνη, στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση του έπεσε.

Πάρντο: Πήρε πρωτοβουλίες, είχε καλές στιγμές αλλά τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Αντικαταστάθηκε από τον Λεμονή στο ημίχρονο.

Ανσαριφάρντ: Μεγάλο ματς από τον Ιρανό σέντερ φορ. Ο Ανσαριφάρντ είχε την εξαιρετική δημιουργία στο δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων, πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του κι έδειξε πως είναι σε σούπερ κατάσταση.

Οτζίτζα: Ο Βέλγος πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 46’ και είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Έκανε την έξυπνη πάσα στον Ανσαριφάρντ στη φάση του 2-1.

Φιγκέιρας: Μπήκε στο ματς λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε ο Κούτρης. Είχε μερικά θεματάκια σε δύο – τρεις μονομαχίες.

Τζούρτζεβιτς: Πήρε τη θέση του Ανσαριφάρντ στο 77’ και κατάφερε να πετύχει ένα ωραίο γκολ στις καθυστερήσεις. Σημαντικό για τον Σέρβο ότι βρήκε δίχτυα.

Προπονητής Τάκης Λεμονής: Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε την ομάδα του να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Αυτή τη φορά οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν και πολύ καλό ποδόσφαιρο κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ