Ο Δώνης προειδοποίησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Δώνης προειδοποίησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και ζήτησε την προσοχή τους για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ τους προειδοποίησε για το ματς με τους Κρητικούς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League και θέλει τη νίκη για να συνεχίζει το σερί του μετά τον Άρη.

Οι πράσινοι θα παραταχθούν κόντρα στους Κρητικούς με πολλές απουσίες, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Κουρμπέλη, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί και Μπουζούκη.

Ο Έλληνας τεχνικός θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, με αποτέλεσμα να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το περασμένο παιχνίδι με τον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης ζήτησε την προσοχή των παικτών του για το ματς με τους μελανόλευκους, ενώ προσπάθησε να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες που θα αγωνιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας προπονητής χτύπησε καμπανάκι στους πράσινους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για ψιθύρους. Όποιος δεν δώσει το 100%, έχει σοβαρό πρόβλημα μαζί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ