Ολυμπιακός: Τυπική διαδικασία η ανανέωση με Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τυπική διαδικασία η ανανέωση με Φορτούνη

Προχωρημένες φαίνεται να είναι οι συζητήσεις του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό με τα τυπικά μόνο να απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Κώστας Φορτούνης χωρίς αμφιβολία διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη ο ηγέτης του Ολυμπιακού κάνει μεγάλες εμφανίσεις και αποτελεί το Α και το Ω στην μεσοεπιθετική λειτουργία των ερυθρόλευκων.

Τα νούμερα άλλωστε δεν λένε ψέματα με τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει φέτος 15 γκολ και 15 ασίστ σε σύνολο 39 εμφανίσεων. Τα πεπραγμένα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές του και αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού τον παρακολουθούν στενά.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Τρικαλινού άσου λήγει το καλοκαίρι το 2020, ανάγκασε τους ερυθρόλευκους να κινηθούν γρήγορα για να ανανεώσουν τη συνεργασίας τους.

Ο Φορτούνης είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Πρωταθλητή και ήδη έχει υπάρξει προσέγγιση με τον μάνατζερ του παίκτη στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης.

Κάπως έτσι απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, μιας και ο Μαρτίνς θεωρεί τον Φορτούνη βασικό και αναντικατάστατο στον Ολυμπιακό που σχεδιάζει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ