Γιώργος Μαρίνος: Μίλαν και Ιντερ τρελάθηκαν με το «διαμάντι» του Θρύλου

Γιώργος Μαρίνος: Μίλαν και Ιντερ τρελάθηκαν με το «διαμάντι» του Θρύλου

Κατάσκοποι των Μίλαν και Ιντερ είδαν το παιχνίδι Νέων Ολυμπιακός-Ξάνθη και ο Γιώργος Μαρίνος τους έκανε να ρωτούν λεπτομέρειες για τον 18χρονο εξτρέμ των Πειραιωτών!

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έδωσε μάχη για να τον αποκτήσει. Και την κέρδισε. Ο Γιώργος Μαρίνος αποτέλεσε μήλον της Εριδος για τις περισσότερες μεγάλες ομάδες, αλλά οι Ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που τελικά κέρδισαν την υπογραφή του. Με τον 18χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ, να αποτελεί τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της φετινής Κ-19 του Ολυμπιακού και να προετοιμάζεται ήδη για την προετοιμασία με την ανδρική ομάδα. Καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει στο ρόστερ και θέλει να του δώσει ευκαιρίες.

Το μεσημέρι το Σαββάτου η Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την Ξάνθη στο Ρέντη. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0, με τον Μαρίνο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, φτάνοντας τα 10 (και 9 ασίστ, σε 24 ματς) στη σεζόν, κερδίζοντας με άνεση τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης. Ωστόσο, όπως φάνηκε στην πορεία, κέρδισε πολλά περισσότερα από αυτό.

Στο Ρέντη έδωσαν το παρών σκάουτς δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Ενας από τη Μίλαν και ένας από τη μισητή συμπολίτισσά της, Ιντερ. Στόχος τους να κάνουν γενικό σκάουτινγκ σε νεαρές ηλικίες, αλλά και να τσεκάρουν την ελληνική αγορά για περιπτώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους συλλόγους τους. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, θα δώσουν το παρών και στο απογευματινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ακριτική ομάδα.

Οι δύο Ιταλοί «κατάσκοποι», λοιπόν, εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από τον Μαρίνο, που σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν από Ελληνα ατζέντη που τους συνόδευε να μάθει λεπτομέρειες για το στάτους του στον Ολυμπιακό, για το συμβόλαιό του, αλλά και για τις απαιτήσεις των Ερυθρόλευκων, για πιθανό ενδεχόμενο μετακίνησής του! Και αυτό διότι, όπως τόνιζαν, είδαν στοιχεία στο παιχνίδι του, που τους εντυπωσίασαν, ενώ χαρακτήρισαν την τεχνική του κατάρτιση πολύ πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες που έχουν τσεκάρει τους τελευταίους μήνες.

«ΔΕΜΕΝΟΣ» ΕΩΣ ΤΟ 2022

Ο Ολυμπιακός, βεβαίως, έχει «δεμένο» με 4ετές (2022) συμβόλαιο τον Μαρίνο, δείγμα της πίστης που υπάρχει από την ομάδα προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι, όταν αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, με την οποία προπονείται τις πολύ συχνά φέτος. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει εκφραστεί και δημόσια για την αξία και την ποιότητά του!

Όπως προκύπτει από το Ρέντη, ο Μαρίνος θα είναι ένας από τους (όχι πολλούς) ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία που θα πάρει στην προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο 18χρονος (08/05/2000) εξτρέμ θα περάσει από… εξετάσεις στην Πολωνία και (πιθανότατα) στην Ελβετία, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο και το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και εάν δείξει έτοιμος, είναι πιθανό να μείνει στο ρόστερ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα δοθεί δανεικός, είτε σε ομάδα της Super League είτε στο εξωτερικό, για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει έτοιμος.

ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

Το μόνο σίγουρο, τόσο για τον Μαρίνο όσο και για ακόμη 2-3 παιδιά της ακαδημίας που έχουν δείξει ότι διαθέτουν τα στοιχεία να πρωταγωνιστήσουν σε επίπεδο ανδρών, είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τους αφήσει στη… μοίρα τους. Εχει επενδύσει στο να βγουν παιδιά από την ακαδημία και να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Και επειδή ακραίοι παίκτες με τέτοιο συνδυασμό ταχύτητας, τεχνικής, εκτελεστικής ικανότητας όπως ο Μαρίνος, σπανίζουν στα μέρη μας, δεν έχει σκοπό να αφήσει την «περιουσία» του χαθεί.

ΥΓ. Και οι δύο Ιταλοί σκάουτς θα δώσουν το παρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σήμερα το απόγευμα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός-Ξάνθη σε επίπεδο ανδρών. Με τα μάτια τους στραμμένα σε Σισέ, Φορτούνη, Καμαρά και Ποντένσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ