Πρόωρη στέψη στη Λάρισα, «δράμα» σε Γιάννενα και Λιβαδειά

Πρόωρη στέψη στη Λάρισα, «δράμα» σε Γιάννενα και Λιβαδειά

Η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ στην AEL FC Arena και το... ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην ουρά, ξεχωρίζουν από τα ματς της 28ης αγωνιστικής της Superleague με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Το πρωτάθλημα περνάει από τη Λάρισα για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δοκιμάζεται στην AEL FC Arena κόντρα στην ομάδα του Κάμπου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει από απόψε το πρωτάθλημα.

Ματς… εξάποντο παραμονής θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες όπου ο τοπικός ΠΑΣ (13ος με 26 βαθμούς) που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται εκτός της διακεκαυμένης ζώνης αλλά σε απόσταση βολής από τους Γιαννιώτες (12ος με 28 βαθμούς). Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν για το ματς τους Τζημόπουλο, Λίλα και Ευαγγέλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους Καλτσά και Κυριακόπουλο.

Εξίσου σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή του Λεβαδειακού που υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι Βοιωτοί σε περίπτωση αποτελέσματος εκτός νίκης, κατά πάσα πιθανότητα αποχαιρετούν την κατηγορία την ώρα που ο Πανιώνιος είναι βαθμολογικά άνετος.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης παίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η 4η θέση του πρωταθλήματος. Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο και σε περίπτωση νίκης τον πιάνει στους 46 βαθμούς και την προνομιούχο ευρωπαϊκή θέση. Για τους κιτρινόμαυρους απουσιάζει ο Τόνσο, ενώ για τους Περιστεριώτες οι Σάκιτς, Βσιλακάκης και Κορτ.

Ο ΟΦΗ παίζει τα ρέστα του στην υπόθεση παραμονής κόντρα στον αδιάφορο Παναθηναϊκό στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ. Οι Κρητικοί θα ψάξουν τη νίκη για να κρατηθούν ζωντανοί στο κυνήγι αρχικά του ΠΑΣ Γιάννινα και δευτερευόντως του Αστέρα Τρίπολης από τους οποίους απέχει έναν και τρεις βαθμούς αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Superleague, όπως και το μέσο μετάδοσης (19:00):

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (Novasports1)
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (ΕΡΤ)
Άρης – Ατρόμητος (ΕΡΤ)
Λαμία – ΑΕΚ (ΕΡΤ)
Λεβαδειακός – Πανιώνιος (Novasports4)
Ολυμπιακός – Ξάνθη (Novasports2)
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (ΕΡΤ)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (Novasports3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ