ΠΑΟΚ: Τικ, τακ, τικ, τακ… Πλησιάζει η ώρα του τίτλου!

ΠΑΟΚ: Τικ, τακ, τικ, τακ… Πλησιάζει η ώρα του τίτλου!

Ο ΠΑΟΚ με νίκη στη Λάρισα θα επικυρώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Superleague, του πρώτου μετά από 34 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Μπορεί να κλειδώσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα μέσα στη Λάρισα εφόσον κερδίσει σε λίγες ώρες (σήμερα 14/4 στις 19:00) την ΑΕΛ.

Η ώρα μοιάζει να μην περνάει, καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει με ανυπομονησία να δει την ομάδα πρωταθλήτρια και πάλι, μετά από 34 χρόνια!

Την ώρα όμως που ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για μια μεγάλη φιέστα (η οποία αν όλα πάνε καλά και κερδίσει, θα συνοδευτεί με επινίκια και πανηγυρισμούς από τα Τέμπη μέχρι τη Θεσσαλονίκη, καθώς οι σύνδεσμοι έχουν προαναγγείλει ραντεβού για τον τίτλο στο μνημείο των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη), η Λάρισα ετοιμάζεται για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, καθώς χρειάζεται κάθε δυνατό βαθμό που μπορεί να πάρει για να μη μπει σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Με 30 βαθμούς βρίσκεται μόνο στο +4 από τα μπαράζ παραμονής (τα Γιάννινα έχουν 26β.) και στο +5 από τον απευθείας υποβιβασμό (ο ΟΦΗ έχει 25β.), ενώ έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους καθώς μετά τον ΠΑΟΚ έχει να παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΚ και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Η Λάρισα ούτως ή άλλως είναι σκληρή ομάδα και μέσα στην έδρα της γίνεται ακόμη πιο δυσκολοκατάβλητη.

Φέτος εντός έδρας έχει ρεκόρ 6-4-3 με 13-13 γκολ και έχει χάσει μόνο από Παναθηναϊκό (1-3), Λαμία (1-2) και Ατρόμητο (0-1). Πέρυσι έχασε μόλις δύο ματς στο «AEL FC Arena» (είχε ρεκόρ 5-8-2) και γενικά στο σπίτι της πουλάει ακριβά το τομάρι της.

Σίγουρα δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος και ειδικά τη δεκαετία του ΄80 όταν καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες ομάδες της επαρχίας μαζί με τον ΟΦΗ, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια μετά την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία χάνει δύσκολα στην έδρα της.

Κοινώς ο ΠΑΟΚ δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει για την εξασφάλιση της παραμονής της και η οποία θεωρεί ότι μπορεί να πάρει κάτι σε αυτό το ματς με τον Δικέφαλο, καθώς δήλωσε τους τιμωρημένους να λείψουν σε άλλα παιχνίδια (με ΑΕΚ και Ολυμπιακό) όπου πιστεύει θα μπορέσει να κτυπήσει πιο δύσκολα.

Όπως και να έχει πάντως στο χέρι των παικτών του ΠΑΟΚ είναι να καθαρίσουν και το σημερινό ματς και να φτάσουν τις 25 νίκες σε 28 αγωνιστικές (έχουν και τρεις ισοπαλίες) κλειδώνοντας το πρωτάθλημα από τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ