Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-2

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-2

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-1 και οι Βοιωτοί υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.

Ο Πανιώνιος πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-1, με την ομάδα της Νέας Σμνύρνης να φτάνει τους 35 βαθμούς και να εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα και την επόμενη σεζόν. Αντίθετα ο Λεβαδειακός με την ήττα του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης αποχαιρέτησε την Σούπερ Λίγκα και μαθηματικά, όπως και ο Απόλλωνας εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Λεβαδειακός έπαιζε τα «ρέστα» του στο ματς απέναντι στον Πανιώνιο, σε ότι αφορά την προσπάθεια για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, έχοντας φυσικά στραμμένο το βλέμμα και σε άλλα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής. Οι Βοιωτοί έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να αιφνιδιάσουν τους κυανέρυθρους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Στανόγεβιτς έκανε την σέντρα και ο Μαρκόφκσι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ.

Η «απάντηση» του Πανιωνίου

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατάφερε πάντως να ισοφαρίσει και μάλιστα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, όταν στο 28’ ο Τσιλούλης εκμεταλλεύτηκε την ωραία προσποίηση του Κόρμπου και με σουτ έκανε το 1-1 για τον Πανιώνιο.

Έχασαν πέναλτι οι κυανέρυθροι

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πανιώνιος είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί πριν από την λήξη του πρώτου μέρους, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιλούλη από τον Μπάγιτς. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπουμάλ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Μπάγιτς στο 44’.

Ανατροπή με Κόρμπο για τον Πανιώνιο

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος έκανε καλό ξεκίνημα στο δεύτερο 45λεπτο και πίεσε την άμυνα των Βοιωτών ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 2-1 με σκόρερ τον Κόρμπο στο 57’ και είχαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 3-1 με τον Τσιλούλη δύο λεπτά αργότερα, αλλά ο Μπάγιτς έκανε πολύ καλή απόκρουση.

Το «κλειδί»: Ο Πανιώνιος κυκλοφόρησε καλά την μπάλα στην μεσαία γραμμή μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού και αυτό βοήθησε τους κυανέρυθρους να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέσουν τους Βοιωτούς.

Το10άρι: Ο Κόρμπος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, καθώς είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου και πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Στον πάγκο: Η άμυνα του Λεβαδειακού έκανε αρκετά λάθη και δεν υπήρχε «καθαρό μυαλό» σε αρκετές περιπτώσεις.

Γιατί κόουτς: Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ αλλά ο ρυθμός τους έπεσε μετά το εικοστό λεπτό κι αυτό ήταν πρόβλημα για την ομάδα της Βοιωτίας.

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-2

Γκολ: 9’ Μαρκόφσκι – 28’ Τσιλούλης, 57’ Κόρμπος

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Νίκας, Ανγκουά, Μαρκόφσκι, Καραχάλιος (53’ Ζησόπουλος), Στανόγεβιτς (74’ Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (79’ Ρεκβιασβίλι), Σαβαντόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Αντιλέχου.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μανιάτης (82’ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Σίντι Αλί (46’ Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μπουμάλ (91’ Άρτσε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ