Ράσταβατς: «Μας επηρέασαν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού»

Ράσταβατς: «Μας επηρέασαν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, τόνισε πως τα δύο πρώτα γκολ των ερυθρόλευκων επηρέασαν την ομάδα του.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με 4-0 κι αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που χρησιμοποίησε, αλλά και στα γρήγορα τέρματα που σημείωσε ο Γκιγιέρμε.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας τόνισε πως τα δύο τέρματα του Βραζιλιάνου μέσου των ερυθρόλευκων αποδιοργάνωσαν τους παίκτες του, ενώ μίλησε και για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν τα δύο γκολ του Ολυμπιακού αποδιοργάνωσαν τους παίκτες του: «Φυσικά, τα πρώτα δύο γκολ μας επηρέασαν στην απόδοση. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θέλαμε να έχουμε όσον το δυνατό λιγότερα προβλήματα από αυτόν τον αγώνα».

Για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν: «Χρειαζόταν να το κάνουμε αυτό γιατί είχαμε επτά παίκτες έξω. Είχαν την ευκαιρία να παίξουν σε αυτό το ωραίο γήπεδο και άρπαξαν την ευκαιρία που είχαν».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το καλό στοιχείο είναι ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους. Έτσι, μετά από πολύ καιρό μπορούμε να αρπάξουμε την ευκαιρία που έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ