«Βράζει» ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (pics)

«Βράζει» ο κόσμος του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (pics)

Οι οπαδοί των Πράσινων είναι έξω φρενών από την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τους Μελανόλευκους και ξεσπούν στα επίσημα social media της ομάδας

Ο ΟΦΗ σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και πλέον ξεσπάει… πόλεμος στην ουρά της βαθμολογίας. Μπορεί να είναι μην γνωστή η εξέλιξη της δικαστικής περιπέτειας που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ηρακλείου, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο πήρε τεράστιας σημασίας νίκη για τη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν να χάνουν 1-0 στο πρώτο μέρος, ήταν ισοπεδωτικοί στο δεύτερο 45λεπτο, επικράτησαν 3-1 του Παναθηναϊκού και πλέον βρίσκονται σε θέση μπαράζ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ολυμπιακό στάδιο, οι φίλοι του Τριφυλλιού μπήκαν στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και για το γεγονός πως ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, ομάδα εκ των ουραγών του πρωταθλήματος, που δεν είχε έως το βράδυ της Κυριακής ούτε μία εκτός έδρας νίκη. Στο στόχαστρο των οπαδών του Τριφυλλιού μπήκαν ο προπονητής της ομάδας, η διοίκηση, οι παίκτες.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο Facebook:


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ