Χωρίς τον Μάντσον στο ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος (pic)

Χωρίς τον Μάντσον στο ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος (pic)

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (23/10, 19.30) και ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Μάντσον. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Ατρομήτου ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με την «Ενωση», με μοναδικό απόντα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας από το περασμένο […]

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα (23/10, 19.30) και ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Μάντσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Ατρομήτου ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με την «Ενωση», με μοναδικό απόντα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας από το περασμένο ματς της ομάδας του Περιστερίου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ουαρντά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μενσά, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ