«Αντρέ σε περιμένει ο τίτλος, σε αγαπώ…» (pic)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε και ίσως χάσει τα υπόλοιπα ματς της χρονιάς, με τη γυναίκα του να τον στηρίζει με ένα συγκινητικό μήνυμα.


«Αντρέ σε περιμένει ο τίτλος, σε αγαπώ…» (pic) | to10.gr

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στη Λάρισα και υπάρχουν φόβοι πως ίσως να μην καταφέρει να αγωνιστεί στα υπόλοιπα ματς της σεζόν και να σηκώσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο.

Το πλήγμα μεγάλο για τον αρχηγό του Δικέφαλου του Βορρά αν τελικά επιβεβαιωθεί, αλλά ευτυχώς για αυτός έχει στο πλευρό του την οικογένειά του. Η σύζυγός του, Βάσω Βεργίδου, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Instagram στην προσπάθεια να τον τονώσει ψυχολογικά:

«25/8/2018 ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκεί πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι έλεγες ‘το χουμε’ και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα από την πορεία σου όλη την χρονιά! Όλος κόσμος είναι δίπλα σου ξέρει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Αντρέ εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει!!! Γύρισες για αυτό, μας το είπες, και το έκανες… Σε αγαπώ!»

View this post on Instagram

25/8/2018 ξεκίνησε αυτο το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκει πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες απο το σπίτι ελεγες ‘το χουμε’ και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα απο την πορεία σου όλη την χρονια! Όλος κόσμος ειναι δίπλα σου ξερει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκει που έπρεπε. Αντρε εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει !!! Γυρισες για αυτό, μας το είπες ,και το εκανες ….. ❤️σε αγαπώ !!

A post shared by Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο