Παντελίδης: «Δουλεύω μακροπρόθεσμα»

Παντελίδης: «Δουλεύω μακροπρόθεσμα»

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη έκανε έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώνεται, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στα όσα βίωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αλλά και στη παρουσία του στον πάγκο του Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» o Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη:

Για τη σχέση που έχει με τους παίκτες του:«Το σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές να μη χάσουν την εμπιστοσύνη προς τον προπονητή τους. Κάποιες φορές πρέπει να βγαίνεις μπροστά και να απορροφάς τους κραδασμούς. Μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, ζούσαμε με το φόβο του τι θα συμβεί αν χάσουμε».

Για το διαζύγιο με τον Αστέρα Τρίπολης: «Σ’ ένα παιχνίδι που είχαμε χάσει, χαμογέλασα στη συνέντευξη τύπου και μετά σκέφτηκα ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό. Εκεί κατάλαβα οτι θα έπρεπε ίσως να φύγω από την ομάδα και στην κουβέντα που είχαμε με τους ανθρώπους της διοίκησης τους είπα ότι αν δεν κερδίζαμε τον επόμενο αγώνα, θα λύναμε τη συνεργασία μας».

Για το συμβόλαιο του διάρκειας δυο χρόνων με τον Άρη: «Στην Ελλάδα οι προπονητές έχουν συμβόλαιο για μια…μέρα. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει μακροπρόθεσμα και αυτό ήταν κάτι που πλήρωσα στην αρχή στον Άρη. Ήξερα ότι θα περάσω μια δύσκολη διαδικασία. Το σημαντικό είναι να νιώθεις καλά. Είναι η δεύτερη φορά που υπογράφω διετές συμβόλαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ