Μαρινάκης – Φορτούνης: Ενα τετ α τετ, ένα συμβόλαιο

Μαρινάκης – Φορτούνης: Ενα τετ α τετ, ένα συμβόλαιο

Η δημόσια συζήτηση που επέλεξε να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κώστα Φορτούνη, ήταν ένα μήνυμα για τα προσεχώς στο θέμα του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στη φυσούνα και ετοιμάζονται να ακούσουν τη μουσική… εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, για να ξεκινήσουν το ζέσταμά τους, πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται έξω από τη φυσούνα, στα όρια του αγωνιστικού χώρου και συζητάει με τους συνεργάτες του. Βλέπει τον Φορτούνη και τον φωνάζει κοντά του. Μέσα στο γήπεδο, μπροστά σε κόσμο, παίκτες, δημοσιογράφους, φωτογράφους. Μπροστά σε όλους.

Η συζήτησή τους διαρκεί σχεδόν ένα λεπτό. Είναι προφανές ότι δεν είναι μια τυπική κουβέντα ιδιοκτήτη – ποδοσφαιριστή. Είναι προφανές πως οι δύο άνδρες μιλούν για το θέμα των ημερών. Που, φυσικά, δεν είναι άλλο από την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό. Ενα θέμα που αναμένεται να τελειώσει σύντομα. Θετικά, για τον Ολυμπιακό και τον ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για τις λεπτομέρειες και τα οικονομικά δεδομένα. Αλλά αυτά δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο. Και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτό, άλλωστε, ήταν το μήνυμα της κίνησης του Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η επιλογή του να φωνάξει κοντά του τον Φορτούνη, σε δημόσια θέα, προφανώς και ήταν συνειδητή. Προφανώς και είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Φορτούνη στην αγκαλιά του. Ο Φορτούνης θέλει να μείνει. Και από τη στιγμή που το θέμα θα περάσει (ή καλύτερα… πέρασε) στα χέρια του καθ’ ύλην αρμοδίου, τα πράγματα θα τελειώσουν γρήγορα και απλά. Χωρίς χρονοτριβή, χωρίς… παρενέργειες και χωρίς λάθη. Διότι κανείς ποδοσφαιριστής που συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Κανένας.

Η δημόσια συζήτηση που επέλεξε να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κώστα Φορτούνη, ήταν ένα μήνυμα για τα προσεχώς στο θέμα του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού. Ένα μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός, όποιον ποδοσφαιριστή θέλει, τον κρατάει. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, το «θέλω» είναι μια λέξη που εκφράζει όλες τις πλευρές. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

ΥΓ. Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στην αγορά. Πολύ δυναμικά και προσπαθεί να ξεκαθαρίσει από τώρα όλα τα ανοιχτά ζητήματα που έχει, ώστε να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Οσο για τις αποχωρήσεις; Εκπλήξεις δύσκολα θα υπάρξουν (εκτός κι αν παρουσιαστεί κάποια εξωφρενική πρόταση). Αλλά το σίγουρο είναι πως στον Πειραιά γνωρίζουν τι πήγε στραβά φέτος και τι θέλουν να αλλάξουν. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται.

ΥΓ2. Η εικόνα του κατάμεστου Γεώργιος Καραϊσκάκης και το πάρτι που στήθηκε στις εξέδρες, στη διάρκεια το αγώνα με την Ξάνθη, είναι μια ηχηρή απάντηση για το τι θέλει ο κόσμος. Και μια απάντηση για το παρελθόν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει τίτλους, αλλά θέλει και ποδόσφαιρο που να τον γεμίζει, να του δίνει τη δυνατότητα να περνάει ένα δίωρο πραγματικής διασκέδασης. Αυτό προσφέρει ο τωρινός Ολυμπιακός. Και αυτό θα κάνει και του χρόνου. Με τη διαφορά ότι του χρόνου, θα επιστρέψει και στους τίτλους. Οι κινήσεις που έπονται, θα δείξουν ξεκάθαρα τις… άγριες διαθέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ