Ιβάν Σαββίδης: «Αφήστε τις φιέστες στην άκρη»

Ιβάν Σαββίδης: «Αφήστε τις φιέστες στην άκρη»

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και τις προετοιμασίες για τη φιέστα του πρωταθλήματος και να ασχοληθούν και με το σοβαρό θέμα των τραυματισμών.

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε σύσκεψη με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και γενικότερα με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για να ζητήσει από τους συνεργάτες του κάποια συγκεκριμένα «θέλω».

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με τους τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά τον τελευταίο πολύ σοβαρό του Αντρέ Βιεϊρίνια που υπέστη ρήξη χιαστών.

Στη σύσκεψη ο Σαββίδης ζήτησε να υπάρχει καλύτερη πρόληψη και αποθεραπεία στο θέμα των τραυματισμών, ενώ απαίτησε να μην γίνεται η παραμικρή κουβέντα για την προετοιμασία της φιέστας και να αφήσουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς για την επικείμενη κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι συζητήσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για την προετοιμασία της φιέστας περισσότερο κακό κάνουν στην ομάδα παρά καλό. Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί πως οι παίκτες αποπροσανατολίζονται από τους στόχους του συλλόγου και για αυτό δεν θέλει να ακούει τέτοιες συζητήσεις μέχρι ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Και βέβαια τόνισε ακόμη ότι η σεζόν δεν τελειώνει για τον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θέλει και το Κύπελλο για να πετύχει ο Δικέφαλος το νταμπλ!

Ακόμα ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου σημείωσε πως όλοι πρέπει να είναι αφοσιωμένοι στον στόχο και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πάρει τον βαθμό που χρειάζεται η ομάδα και να στεφθεί πρωταθλήτρια. Οι τοποθετήσεις και τα «θέλω» του Σαββίδη βρήκαν σύμφωνους όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όλοι στον σύλλογο θα κατευνάσουν τα πνεύματα μέχρι να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ