Παναθηναϊκός: Τέλος οριστικά ο Κάτσε, προτεραιότητα η απόκτηση αμυντικού μέσου

Παναθηναϊκός: Τέλος οριστικά ο Κάτσε, προτεραιότητα η απόκτηση αμυντικού μέσου

Παρελθόν σε λίγες εβδομάδες ο Έργκους Κάτσε από τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει διάθεση να... παλέψει για την παραμονή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του to10.gr οι πράσινοι θα αναζητήσουν άμεσα βασικό χαφ.

Οριστικο φινάλε στην κοινή πορεία Παναθηναϊκού – Κάτσε θα μπει με τη λήξη της σεζόν. Μια σχέση που έτσι κι αλλιώς είχε ελάχιστες πιθανότητες να συνεχιστεί, πλέον δεν έχει την παραμικρή.

Ο ίδιος ο Κάτσε δε δείχνει εδώ και καιρό την ίδια διάθεση με αυτή που έδειχνε περσι για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Παραλληλα στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει την απόφαση να μην… παλέψουν καν για να αποκτήσουν εκ νέου τον παίκτη είτε ως ελεύθερο, είτε με τη μορφή δανεισμού. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και τη διάθεση του Δώνη.

Απομένει πλέον να ολοκληρωθεί η σεζόν, να περάσουν τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Παναιτωλικό προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κάτσε.

Μάλιστα οι πράσινοι κοιτάζουν ήδη την αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα αντικαταστησει τον Αλβανό μέσο και θα ερθει για να πάρει φανέλα βασικού στον άξονα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ