ΑΕΚ: Επιλογές από Ισπανία με έγκριση Μανόλο

ΑΕΚ: Επιλογές από Ισπανία με έγκριση Μανόλο

Η ΑΕΚ εξετάζει για το καλοκαίρι ποδοσφαιριστές και ρίχνει στο τραπέζι και τις γνώσεις του Μανόλο Χιμένεθ.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήδη στην ΑΕΚ κάνουν τα πλάνα τους για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Μπορεί να υπάρχουν ακόμη σημαντικά ματς όπως η ρεβάνς της Λαμίας την Μεγάλη Πέμπτη και ο τελικός της 11ης Μαίου, αλλά στην Ενωση σχεδιάζουν την νέα χρονιά.

Και δεν είναι μυστικό ότι άρχισαν ήδη οι κινήσεις, την ώρα που έχουν κλείσει οι μεταγραφές του Μίλος Ντέλετιτς, του Γιώργου Αθανασιάδη, ενώ έχει αποκτηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει συνεχείς επαφές με ατζέντηδες για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, ενώ όπως έχει προκύψει από το ρεπορτάζ υπάρχουν και αρκετές επιλογές από την Ισπανία. Οπως ο Αλμπέρτο Μπενίτο της Σαραγόσα για την θέση του δεξιού μπακ και ο Ρομπέρτο Κορέα της Κάντιθ για την ίδια θέση (και αυτό λόγω της αποχώρησης του Ροντρίγκο Γκάλο).

Παίκτες που γνωρίζει άριστα ο Μανόλο Χιμένεθ και έχει… άποψη. Και όλα δείχνουν έτσι ότι εκτός της ισπανικής αγοράς που έχει προτιμήσεις στα «κιτρινόμαυρα» γραφεία στο Μαρούσι, ο Χιμένεθ αναμένεται να είναι και ο άνθρωπος που θα χτίσει τη νέα ΑΕΚ. Αν δεν στραβώσει κάτι πάρα πολύ μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς…

Για αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει εκφραστεί θετικά 100% ακόμη για την παραμονή του Μανόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ