Ο Χιμένεθ θέλει Μπογέ αλλά…

Ο Χιμένεθ θέλει Μπογέ αλλά…

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήθελε τον Μπογέ στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, όμως η περίπτωση του αργεντινού παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Ο Λούκας Μπογέ ήρθε το καλοκαίρι στην ΆΕΚ ως δανεικός από την Τορίνο. Μπορεί να δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, όταν όμως τα κατάφερε, πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις με τα κιτρινόμαυρα.

Πλέον με τη σεζόν να φτάνει προς το τέλος της ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία και τη Γκρανάτα. Ωστόσο φαίνεται πως έχει πείσει τον Χιμένεθ με την παρουσία του με τον Ανδαλουσιανό να επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ του και την ερχόμενη σεζόν.

Με την τιμή αγοράς όπως ορίζεται από τους Ιταλούς να είναι μάλλον απαγορευτική για την ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να επιδιώξουν εκ νέου δανεισμό του Μπογέ. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να ξεπεραστούν δύο «σκόπελοι».

Από τη μία θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη με την ιταλική ομάδα καθώς εκπνέει το καλοκαίρι 2020 και ένας νέος δανεισμός δεν θα είχε νόημα με την παρούσα κατάσταση. Από την άλλη, θα έπρεπε πλέον η ΑΕΚ να καλύψει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του 22χρονου κάτι που θα επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ της ομάδας σύμφωνα με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ