Μάνατζερ Γκαρσία: «Έχουμε συμφωνήσει με Άρη, περιμένουμε τη Λας Πάλμας»

Μάνατζερ Γκαρσία: «Έχουμε συμφωνήσει με Άρη, περιμένουμε τη Λας Πάλμας»

Παντελή άγνοια για το γεγονός πως ο πελάτης του... πουλήθηκε έδειξε ο μάνατζερ του Ματέο Γκαρσία, ενώ τόνισε πως ο πρώτος λόγος για την απόκτηση του Αργεντινού ανήκει στον Άρη.

Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, αποκάλυψε πως δέχτηκε να πουλήσει τον Ματέο Γκαρσία για τρία εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να αποκαλύψει το σύλλογο που κατέθεσε την πρόταση.

Την ώρα που τα ερωτηματικά πλανώνται αναφορικά με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός, ο μάνατζερ του 22χρονου έκανε σαφές πως ο πελάτης του έχει συμφωνήσει με τον Άρη.

Μιλώντας στο Yellow Radio 92.8, ο ατζέντης Αλεχάντρο Ντεμπαρτόλο αποκάλυψε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γκαρσία, ενώ τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν είχαν ενημερωθεί για την… διαφαινόμενη πώληση του νεαρού επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι ισχύει στην υπόθεση Ματέο Γκαρσία:

Δεν ξέρουμε γιατί ο πρόεδρος (της Λας Πάλμας) έκανε αυτήν την δήλωση. Εμείς δεν είμαστε ενημερωμένοι, δεν μπορεί να πωληθεί ένας παίκτης χωρίς να… το ξέρει ο ίδιος.

Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο στον Άρη και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μέχρι 30 Ιουνίου έχει το πλεονέκτημα ο Άρης.

Για το ότι η πλευρά του Αργεντινού θέλει Άρη:

Ο Άρης τον πίστεψε, ο Άρης τον έφερε εδώ, ο Διαμαντόπουλος τον πίστευε και τον έφερε φέτος. Η ομάδα απέναντι του φέρθηκε πολύ καλά, δεν είναι ελεύθερος που θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα.

Ο Άρης πάντως έχει τον πρώτο λόγο. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά όχι κάτι επίσημο. Εμείς έχουμε συμφωνήσει με τον Άρη, περιμένουμε να έρθει συμφωνία με την Λας Πάλμας.

Για το ότι έκανε και την καλύτερη χρονιά του στον Άρη:

Ξέραμε τι μπορεί να προσφέρει, ξέραμε ποιος είναι. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης για να δείξει πρέπει να παίξει. Όταν έχει συνέχεια παιχνίδια πάει πολύ καλά και με την ποιότητα που έχει και ο Ματέο είναι πιο εύκολο.

Για το ότι ο Άρης “αγκάλιασε” τον Γκαρσία:

Ο κόσμος, η ομάδα, ο τεχνικός διευθυντής, όλοι αγκάλιασαν τον Ματέο Γκαρσία.

Η ομάδα έφερε εδώ όλη την οικογένεια Γκαρσία, ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με τον Κωνσταντίνο (Διαμαντόπουλο) τους έφερε όλους εδώ. Και τον πατέρα, και την μητέρα και τον αδερφό του,

Για το πότε αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις:

Δεν είναι στο χέρι μας αυτό, εξαρτάται από την Λας Πάλμας. Εμείς εστιάζουμε στο πρωτάθλημα μέχρι να τελειώσει.

Για τον Νίκο Μαρτίνες που επίσης εκπροσωπεί:

Από την στιγμή που πήρε συνεχόμενα παιχνίδια παίρνει δύναμη. Άλλο οι προπονήσεις άλλο το παιχνίδια. Ο Νίκο (Μαρίνες) θέλει να μείνει, στον δεν μιλήσαμε ακόμη με την διοίκηση.

Για το αν θέλει να μάθει και Ελληνικά ο Γκαρσία:

Κάποιες λέξεις ξέρει, τις γνωστές και λίγο παραπάνω. Όσο περνάει ο καιρός θα μάθει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ