Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κούδας

Στον στίβο της πολιτικής κατεβαίνει ένας ακόμα άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κούδα, με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Κούδας | to10.gr

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Κούδα με τον συνδυασμό: «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», ανακοίνωσε ο Γιώργος Ορφανός, μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου με δηλώσεις του είπε: «Με αυτά που μου έχει πει ο Γιώργος έχω πειστεί. Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής. Έχω μάθει να δουλεύω, έχω ζήσει τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζω την πόλη από τα παιδικά μου χρόνια που έζησα στην Ολυμπιάδος. Όταν αυτή η ομάδα αρχίσει να λειτουργεί με δήμαρχο τον Γιώργο θα κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω την πόλη», είπε ο κ Κούδας για την πρόκληση – πρόσκληση όπως είπε που δέχτηκε από τον Γιώργο Ορφανό.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του Γιώργου Κούδα στους εκπροσώπους του Τύπου ρωτήθηκαν και το θέμα της νέας Τούμπας.

«Είμαστε ιδιαίτερα θετικοί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον δικό του σύγχρονο χώρο», είπε ο Γιώργος Ορφανός, με τον Γιώργο Κούδα να συμπληρώνει πως «θα γίνει ένα στολίδι για την πόλη».