Κούγιας σε Λυσάνδρου: «Κάθε μέρα είσαι με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο»

Κούγιας σε Λυσάνδρου: «Κάθε μέρα είσαι με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο»

Ο Αλέξης Κούγιας στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας επιτέθηκε φραστικά στον Μηνά Λυσάνδρου για τις σχέσεις του με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλου.

Ευθεία επίθεση στον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος σήμερα αναδείχθηκε και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια του Δ.Σ της διοργανώτριας Αρχής.

Το αφεντικό της Λάρισας κατηγόρησε τον «κιτρινόμαυρο» παράγοντα για τις σχέσεις του με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, παρεμβαίνει ευθέως στις εκλογές των ποδοσφαιρικών ενώσεων, αλλά και στη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ τόνισε ότι Μηνάς Λυσάνδρου έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, τον οποίο υποδέχεται κάθε μέρα στο γραφείο του. «Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος είναι κάθε μέρα στο γραφείο του Λυσάνδρου. Βάζει και τα πόδια του πάνω στο γραφείο τόσο καλές σχέσεις έχουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Αλέξης Κούγιας έριξε τα… πυρά του στον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος όπως διαβάσατε από το «10» αναρριχήθηκε στον προεδρικό θώκο, κερδίζοντας τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, με ψήφους 8-6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ