Μπαστιάνος: «Δεν μας απείλησε ο Καρυπίδης, έκανα λάθος»

Μπαστιάνος: «Δεν μας απείλησε ο Καρυπίδης, έκανα λάθος»

Η ένορκη κατάθεση για το περσινό Βέροια – Άρης και οι δηλώσεις των εμπλεκόμενων.

O ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Μπαστιάνος, ως παίκτης της Βέροιας την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον αγώνα Βέροια – Άρης 0-1, για τον οποίο υπάρχει φάκελος στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ που περιλαμβάνει κατάθεσή του.

Σ’ αυτήν, που βρίσκεται στα χέρια της προέδρου της Επιτροπής Γλυκερίας – Λουίζας Ιωαννίδου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» στον Σπορ fm, αναφέρει:

– «Στο ημίχρονο ο πρόεδρος του Αρη Θεόδωρος Καρυπίδης με δύο συνοδούς του ήρθε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας μας. Την ώρα που η ομάδα μας έμπαινε στα αποδυτήρια αυτός φώναξε προς όλους τους παίκτες ότι πρέπει να χάσουμε από τον Αρη. Αναρωτήθηκε για ποιο λόγο παίζουμε τόσο καλά και είπε ότι πρέπει να παρατήσουμε το παιχνίδι»

– «Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρατήρησα ότι ο Αρης έκανε επιθέσεις μόνο από την πλευρά του αρχηγού της Βέροιας Καψάλη και του συμπαίκτη μου Λαζόπουλου. Ο Καψάλης το προηγούμενο βράδυ ήταν στο ίδιο τραπέζι καφετέριας με τον Καρυπίδη»

– «Όλα αυτά φόβισαν κάποιους συμπαίκτες μου, γεγονός που μπορεί να επηρέασε την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα»

– «Ο συμπαίκτης μου Λαζόπουλος μας είπε μετά το τέλος του αγώνα ότι τον απείλησαν άγνωστοι την ώρα που έμπαινε στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο. Του είπα ότι ‘’αν δεν χάσετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί».

Ανασκεύασε πλήρως με δηλώσεις του

Ο παίκτης, λίγο μετά την αποκάλυψη του περιεχομένου της ένορκης κατάθεσης, μίλησε στον Σπορ fm, ανασκευάζοντας πλήρως. Είπε:

«Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και όχι έξω από την πόρτα μας. Ποτέ δεν μας απείλησε και δεν μας είπε να χάσετε. Απλά μας είπε «πως παίζετε έτσι;». Δεν ήρθε ποτέ έξω από την πόρτα μας να μας απειλήσει. Δεν ξέρω πως το εννοούσε ο κ. Καρυπίδης. Δεν μου φάνηκε απειλητικό αυτό εκείνη την ώρα».

Για την συνάντηση Καψάλη-Καρυπίδη την προηγούμενη του αγώνα Βέροια-Άρης: «Τους είχα δει ναι, αλλά δεν ήταν κακό που έπιναν έναν καφέ. Προς θεού, δεν νομίζω ότι έγινε κάποια προσυνεννόηση αν αυτό με ρωτάτε. Δεν ρίχνω κανένα φταίξιμο στον τότε συμπαίκτη μου, Καψάλη, επειδή έπινε καφέ με κάποιον».

Για την ένορκη κατάθεση που έδωσε και όσα είπε: «Μας είπε ο συμπαίκτης μου, Λαζόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα ότι κάποιος τον απείλησε. Έκλαιγε μετά το τέλος του παιχνιδιού και ένιωθε φόβο για κάτι. Του είπαν κάτι που δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν και ήταν φοβισμένος. Εγώ δεν ρίχνω το φταίξιμο σε κανέναν. Πάνω στην ένταση μου βέβαια από το παιχνίδι, είπα κάποια πράγματα. Η ένορκη κατάθεση μου, είχε λάθη επειδή είχα άγχος να τα πω. Έκανα λάθος στην κατάθεση μου. Ποτέ δεν μας είπε κάτι ο Καρυπίδης. Μπορεί εγώ να τα είπα διαφορετικά στην κατάθεση μου, από αυτά που εννοούσα. Σας λέω ήμουν φορτισμένος. Η ένταση φέρνει λάθη… Πλέον έχω καθαρό μυαλό και λέω ότι δεν υπήρξε καμία απειλή από τον πρόεδρο του Άρη. Έκανα ένα λάθος και θεωρώ ότι πρέπει να βγω και να το διορθώσω».

Καρυπίδης: Υπόθεση άνευ περιεχομένου

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, σε επικοινωνία με την εκπομπή δήλωσε:

«Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μπαστιάνος στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ανασκεύασε πλήρως την ένορκη κατάθεσή του. Πλέον η υπόθεση του περσινού αγώνα της ομάδας μας στη Βέροια ειναι άνευ περιεχομένου τόσο σε ποινικό, όσο και σε πειθαρχικό επίπεδο. Οι φίλαθλοι μας να γνωρίζουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε καλά χέρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ