Μαζικές αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Μαζικές αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός τη νέα σεζόν καθώς το ρόστερ του θα υποστεί εκτεταμένο λίφτινγκ.

Η σεζόν φτάνει προς το τέλος της και όπως προανήγγειλε ο Δώνης μετά το ματς και την ήττα από τον ΟΦΗ, στον Παναθηναϊκό κανείς δεν είναι σίγουρος ενόψει της νέας χρονιάς καθώς όλοι θα βρίσκονται υπό κρίση μέχρι και το τελευταίο ματς.

Ωστόσο έχουν αρχίσει να διαφαίνονται κάποιες πρώτες… τάσεις για το ποιοι θα κουνήσουν μαντήλι στο τέλος της σεζόν σύμφωνα με το Εθνοσπόρ. «Προβάδισμα» φαίνεται ως ώρας να έχουν οι Έργκους Κάτσε, Φάνης Τζανδάρης, Βαγγέλης Οικονόμου, Αντονί Μουνιέ και Ουσμά Κουλιμπαλί.

Σε δεύτερο επίπεδο βρίσκονται οι Νίκος Βέργος και Μαρκ Σιφναίος, με τον δεύτερο να ψάχνεται φόρμουλα για να παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα. Τέλος αβέβαιο είναι και το μέλλον των Παντελάκη και Άλτμαν. Ο πρώτος δεν έχει ικανοποιήσει στις ευκαιρίες που έχει πάρει, ενώ αγκάθι για τον Ισραηλινό είναι μεταξύ άλλων και το βαρύ του συμβόλαιο που φτάνει τις 240.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ