«Οιωνός» παραμονής για Χιμένεθ

«Οιωνός» παραμονής για Χιμένεθ

Ακόμα δεν είναι σίγουρο το αν ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει και του χρόνου στην ΑΕΚ, ωστόσο υπάρχουν μικρές «λεπτομέρειες» που δείχνουν… παραμονή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήρθε μεσούσης της σεζόν στην ΑΕΚ για να σώσει ό,τι σώζεται από μια χρονιά που εξελίσσονταν άκρως προβληματική. Στην τρίτη του επιστροφή στην Ένωση ο Ισπανός δείχνει να τα καταφέρνει παρουσιάζοντας μια συνεχώς βελτιωμένη εικόνα από ματς σε ματς.

Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει και του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας. Όλοι στην ΑΕΚ κρίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν, με το δυσκολότερο… διαγώνισμα να είναι ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν.

Ωστόσο υπάρχουν τα σημάδια πως το κλίμα είναι θετικό για τον Ανδαλουσιανό μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με την Sportime, στην Ένωση προχώρησαν σε επιθεώρηση υποψήφιων προπονητικών κέντρων στην Ολλανδία ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στην οποία συμμετείχε και ο βοηθός του Χιμένεθ.

Σίγουρα αυτό αποτελεί μια πρώτη ένδειξη πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιλαμβάνει τον νυν προπονητή της ομάδας στα σχέδιά του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας πραγματικά καλής ομάδας η οποία όταν έρθει ο καιρός θα μπει δυναμικά στην Αγιά Σοφιά παίζοντας την μπάλα που ονειρεύονται οι απανταχού ΑΕΚτζήδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ