Παδιώτης: «Αυτά έγιναν στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός»

Παδιώτης: «Αυτά έγιναν στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός»

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τόνισε ότι στη σύσκεψη ασφαλείας δεν υπήρχε το όνομα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με εντολή εισαγγελέα και έτσι καλώς δεν μπήκε στα αποδυτήρια

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παδιώτης, μίλησε στο «Metropolis 95,5» για όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνοντας απάντηση σε όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός.

Μίλησε για τις άδικες κατηγορίες του Καραπαπά για την αστυνομία της Θεσσαλονίκης και την σωστή παρεμπόδιση του Μαρινάκη να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας (όπως τόνισε) αφού δεν είχε το δικαίωμα να το πράξει.

Για τις κατηγορίες του Καραπαπά για την αστυνομία της Θεσσαλονίκης τόνισε: «Μας προσβάλλουν αυτά που ακούστηκαν ειδικά από ομάδες τις οποίες έχουν δει την φιλοξενία μας και πολλές φορές δουλεύει όλη η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για να τις προστατεύσει. Σαν αστυνομικοί θέλουμε να φύγουμε από τα γήπεδα γιατί είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, δυστυχώς κάποιοι σαν τον Καραπαπά νομίζουν πως είμαστε υπάλληλοι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλού, αλλά στη Θεσσαλονίκη δεν συμβαίνει αυτό. Εμάς δουλειά μας είναι να προστατεύουμε όλους τους πολίτες. Υπάρχει η σκέψη να προβούμε σε ένα εξώδικο προς τον Ολυμπιακό. Σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για παράδειγμα χρειάζεται όλη την αστυνομία της Θεσσαλονίκης που είναι σε περιπολία για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε κανενός υπάλληλοι. Όταν τραυματίστηκε αστυνομικός μέσα στο γήπεδο και κάναμε αγωγή εναντίον του ΠΑΟΚ, τελικά την κερδίσαμε».

Για όσα ακούστηκαν για την παρεμπόδιση του Μαρινάκη να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας: «Ήμουν στο σημείο, δεν υπήρχαν τραμπουκισμοί, υπήρχε έντονος διάλογος με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας. Δεν του επετράπη να μπει στον αγωνιστικό χώρο και τον οδήγησαν οι συνάδελφοι μου στα επίσημα επάνω στην Τούμπα. Από τον Ολυμπιακό προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια ένταση, η οποία ευτυχώς απετράπη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μηνύσεις κατά αξιωματικών. Το πρωί εκείνης της ημέρας, στη σύσκεψη ασφαλείας δεν υπήρχε το όνομα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με εντολή εισαγγελέα και έτσι καλώς δεν μπήκε στα αποδυτήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ