Παναθηναϊκός : Ζητάει παραπάνω χρήματα για τον Μολέδο

Παναθηναϊκός : Ζητάει παραπάνω χρήματα για τον Μολέδο

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός δεν αρκείται με τις 260 χιλιάδες ευρώ που δίνει η Ιντερνασιονάλ για τον Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ιντερνασιονάλ για λογαριασμό του Ροντρίγκο Μολέδο, με τη βραζιλιάνικη ομάδα να επιθυμεί διακαώς όπως είναι ήδη γνωστό τον αμυντικό των πρασίνων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, η ελληνική ομάδα ζητάει παραπάνω χρήματα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Συγκεκριμένα, η Ιντερνασιονάλ προσφέρει 1 εκατομμύριο Ρεάλ (περίπου 260 χιλιάδες ευρώ), ωστόσο, όπως αποκαλύπτει μέσω Twitter ο Lucas Collar ο Παναθηναϊκός δεν αρκείται σε αυτό το ποσό.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter το εξής: «Η Ιντερνασιονάλ συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο. Δίνει ένα εκατομμύριο Ρεάλ για να τον πάρει από την Ελλάδα.  Ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερα, αλλά το κλίμα είναι καλό μεταξύ των δύο πλευρών».

https://twitter.com/LucasCollar/status/939493339124191232

Μένει τώρα να δούμε εάν η Ιντερνασιονάλ είναι διατεθειμένη να αυξήσει την προσφορά της για τον Βραζιλιάνο στόπερ του τριφυλλιού. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλει να πουλήσει τον παίκτη του για να προσφέρει μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάσα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ