Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μπράντον Ο΄Νιλ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μπράντον Ο΄Νιλ

Ο Μπράντον Ο΄Νιλ της Σίδνεϊ είναι ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα στον σύλλογο και την ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Η Ένωση παρακολουθεί αρκετές περιπτώσεις, επίσης ακούγονται πολλά ονόματα, ενώ αρκετοί είναι κι εκείνοι που έχουν προταθεί στους κιτρινόμαυρους. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Μπράντον Ο΄Νιλ της Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αυστραλός μέσος αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωση του ενόψει του καλοκαιριού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με άνεση ως κόφτης και έχει στοιχεία που θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ και δεν αποκλείεται οι κιτρινόμαυροι να κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Τη φετινή σεζόν, ο Ο’ Νιλ έχει 33 συμμετοχές με 2 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει συμβόλαιο με τη Σίδνεϊ μέχρι το 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ