«Τσεκάρει» τον Άλχο ο Παναθηναϊκός

«Τσεκάρει» τον Άλχο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρά τις διαψεύσεις για οποιονδήποτε μεταγραφικό στόχο, φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Φινλανδού εξτρέμ της Ελσίνκι, Νικολάι Άλχο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει διαψεύσει ότι ασχολείται με οποιονδήποτε μεταγραφικό στόχο, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι αφοσιωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, όμως τα σενάρια γύρω από τους πράσινους πληθαίνουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά, και ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο Νικολάι Άλχο.

Ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Ελσίνκι και είναι ο βασικός εξτρέμ της ομάδας, με τα σενάρια που τον συνδέουν με τον Παναθηναϊκό να αυξάνονται. Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να διαψεύδουν τα σενάρια κατηγορηματικά για οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλχο αγωνίζεται στην Ελσίνκι από το 2018 (δεύτερη θητεία του εκεί καθώς είχε περάσει και την περίοδο 2012-16), ενώ τις προηγούμενες σεζόν είχε παίξει σε Κλούμπι 04, Λάχτι και Χάλμσταντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ