Η Intrakat του Κόκκαλη πήρε το έργο της υπογειοποίησης για την «Αγια-Σοφιά»

Η Intrakat του Κόκκαλη πήρε το έργο της υπογειοποίησης για την «Αγια-Σοφιά»

Η εταιρία συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη μειοδότησε στον διαγωνισμό της Περιφέρειας.

Η Intrakat θα είναι τελικώς η εταιρία που θα αναλάβει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το συγκεκριμένο πρότζεκτ να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η εταιρία συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη μειοδότησε στον διαγωνισμό της Περιφέρειας και έχοντας καταθέσει την καλύτερη προσφορά, πήρε το έργο. Ένα έργο που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές καλοκαιριού και να ολοκληρωθεί μαζί με την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Η Περιφέρεια Αττικής εξέτασε όλους τους φακέλους που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενες εταιρίες και έπειτα από την αξιολόγηση των προσφορών, κατέληξε στον… νικητή. Η απόφαση έγινε γνωστή σήμερα και επί της ουσίας δρομολογεί άμεσες εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο πρότζεκτ, που θεωρείται απαραίτητο για την λειτουργικότητα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Πλέον το έργο μπαίνει σε φάση υλοποίησης, με την Intrakat να ξεκινά την προετοιμασία για αυτό το μεγάλο έργο. Ένα έργο που περνά από την Περιφέρεια Αττικής, πάντα σε συνεργασία με την Ένωση. Που βλέπει και τα τελευταία βήματα που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» να πραγματοποιούνται και μετρά πλέον αντίστροφα, για την επιστροφή της στη φυσική της έδρα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ