ΠΑΟΚ: Sold out σε λιγότερο από δύο ώρες (pic)

ΠΑΟΚ: Sold out σε λιγότερο από δύο ώρες (pic)

Στις 09:00 ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:00, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει πως «εισιτήρια... τέλος».

Η κάψα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη εδώ και μέρες για να βρουν ένα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ένα εισιτήριο που θα τους έδινε το δικαίωμα να συμμετέχουν στο πάρτι για την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος.

Η ζήτηση ήταν μεγάλη, τα εισιτήρια λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων όχι μόνο από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Η ΠΑΕ είχε ενημερώσει από την Κυριακή (14/4) αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Λάρισα πως τα εισιτήρια με την ομάδα της Βοιωτίας θα τεθούν στην κυκλοφορία την Πέμπτης (18/4) το πρωί.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου στρώθηκαν μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή, ή ενός smart phone για να αγοράσουν ένα από τα μαγικά χαρτάκια. Κάποιους τους πέταξε έξω, κάποιοι δεν μπόρεσαν να μπουν καν στις διαδικτυακές πύλες εισόδου.

Όσοι κατάφεραν και «κλείδωσαν» τα εισιτήρια θα είναι και οι τυχεροί γιατί θα δουν Live τη φιέστα που θα ετοιμάσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 11:02 έβαλε μια ενημέρωση μέσω των social media ενημερώνοντας πως εισιτήρια τέλος. «Sold out! Λιγότερο από δύο ώρες χρειάστηκαν για να εξαντληθούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό».

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1118786781636329472

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ