«Ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε στον Αλαφούζο για να ψηφίσει τον Λυσάνδρου»

«Ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε στον Αλαφούζο για να ψηφίσει τον Λυσάνδρου»

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η «γραμμή ΠΑΟΚ» και των ΜΜΕ της λάσπης, αποδείχθηκε πάλι ένα χυδαίο ψέμα. Ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε στον Αλαφούζο για να ψηφίσει Λυσάνδρου.

Και τι δεν διαβάσαμε από τα προσκείμενα στον ΠΑΟΚ Μέσα μετά τη νίκη του Μηνά Λυσάνδρου στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας. Η «γραμμή ΠΑΟΚ», εκτελεσθείσα από τα γνωστά ΜΜΕ της λάσπης και του δεύδους, πάσχιζε να δώσει εξήγηση για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και ειδικότερα για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην στάση του Παναθηναϊκού.

Υπήρξε λοιπόν προσπάθεια να «ερμηνευτεί» η συγκεκριμένη αλλαγή «πλεύσης» από τους πράσινους και η εξήγηση δόθηκε στο… πι και φι. Σύμφωνα λοιπόν με τη γραμμή «χάσαμε, αλλά επιμένουμε ότι νικήσαμε», η διαφοροποίηση των πράσινων ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από την πλευρά του Ολυμπιακού. Ναι, ο Ολυμπιακός ήταν σύμφωνα με το «ρεπορτάζ» ο υπεύθυνος για την απόφαση του Παναθηναϊκού να αφήσει τον Μάκη Γκαγκάτση στα… κρύα του λουτρού.

Για να «δέσουν» μάλιστα το «ρεπορτάζ» τους προχώρησαν και σε… αποκαλύψεις για τηλεφώνημα από πλευράς Ολυμπιακού στον Γιάννη Αλαφούζο.

Έλα όμως που το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Κι έρχεται λοιπόν η εφημερίδα Live Sport για να παρουσιάσει το δικό της ρεπορτάζ για τον λόγο που άλλαξε απόφαση ο Παναθηναϊκός, σε ότι αφορά την ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα.

Ποιος ήταν τελικά αυτός που τηλεφώνησε στον Γιάννη Αλαφούζο, για να τον πείσει να ψηφίσει τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ; Ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όχι φυσικά κάποιος άνθρωπος του Ολυμπιακού, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Κι επαναλαμβάνουμε ότι την συγκεκριμένη πληροφορία παρουσιάζει στο σημερινό της φύλλο μια εφημερίδα που όλοι γνωρίζουν ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με την πλευρά Μελισσανίδη. Και φυσικά δεν έχει διαψευσθεί.

Το τηλεφώνημα έγινε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτό είναι γεγονός. Αλλά όχι από τον «Τίγρη». Το ότι εξαφανίστηκε η συγκεκριμένη είδηση από τα Μέσα συμφερόντων Σαββίδη και αποκρύπτεται τεχνηέντως και χωρίς κανένα όνειδος, είναι το αναμενόμενο. Αλλωστε, εκείνο που εξ αρχής ενδιαφέρει τους ταγμένους υπηρέτες του Ιβάν, είναι να πουλήσουν ένα αφήγημα.

Το ότι είναι ψευδές, ανυπόστατο, χυδαίο και υποκεινούμενο από συγκεκριμένους ανθρώπους, είναι μια πραγματικότητα που δεν τους ενδιαφέρει. Οταν είσαι βουτηγμένος στη λάσπη της προπαγάνδας, της αλητείας και των στημένων κειμένων και «ρεπορτάζ», αυτό είναι το λιγότερο που σε ενδιαφέρει.

 

Και για να τους δώσουμε και ιδέες, εμείς προτείνουμε να γράψουν ένα «αποκαλυπτικό» κείμενο, στο οποίο θα δημοσιεύουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το τηλεφώνημα του Μαρινάκη στον Μελισσανίδη, για να πάρει τηλέφωνο τον Αλαφούζο.

Η γελοιότητα μιας προπαγάνδας επιπέδου «Lidl» σε όλο μεγαλείο της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ