ΠΑΟΚ: Στροφή στην τακτική ενόψει Λεβαδειακού

ΠΑΟΚ: Στροφή στην τακτική ενόψει Λεβαδειακού

Οι Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί , Βέρνμπλουμ και Ενρίκε συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους και δεν υπολογίζονται όπως και ο Μαουρίσιο.

Στροφή στο καθαρά τακτικό κομμάτι ενόψει Λεβαδειακού είχαμε σήμερα (18/4) για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ στην πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Όπως δήλωσε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στις καθιερωμένες pregame δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, το μόνο που απασχολεί την ομάδα είναι το παιχνίδι της Κυριακής και πως θα έρθει το τρίποντο για να κλειδώσει και μαθηματικά ο τίτλος. Σε αυτό λοιπόν επικεντρώνεται η προετοιμασία, με το προπονητή να παραδίδει ένα μάθημα τακτικής στους ποδοσφαιριστές του.

Μετά λοιπόν το καθιερωμένο ζέσταμα και το αγαπημένο… κορόιδο, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκίνησε την τακτική προετοιμασία του αγώνα μέσα από πληθώρα ασκήσεων. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια , Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Πέδρο Ενρίκε συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους (και δεν υπολογίζονται όπως και ο Μαουρίσιο), με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να ανεβάζει ρυθμούς και να αναμένεται αύριο να ξεκινήσει τρέξιμο στο γήπεδο.

Αύριο (19/4) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ