Τουρέ: «Επέστρεψα γιατί ένιωσα πως είχα προδώσει τον Ολυμπιακό»

Τουρέ: «Επέστρεψα γιατί ένιωσα πως είχα προδώσει τον Ολυμπιακό»

Τον λόγο που επέστρεψε στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Γιάγια Τουρέ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόωρη αποχώρησή του από το λιμάνι.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός πραγματοποιούσε επιτυχημένα τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ, με τον Ιβοριανό μέσο να επιστρέφει μέσα σε κλίμα αποθέωσης στο λιμάνι μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν υπολογίσει οι δυο πλευρές, με τον 35χρονο να αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους» τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Μιλώντας στο Canal + Sport της Αφρικής, ο Τουρέ αναφέρθηκε στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τον έκανε να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

«Η απόφαση να επιστρέψω ήταν συναισθηματική. Όταν έφυγα από εκεί το 2006, ένιωσα ότι είχα προδώσει το κλαμπ και τους οπαδούς. Όταν μου παρουσίασαν το πρότζεκτ τους, συμφώνησα αμέσως. Όταν κατάλαβα ότι δεν προχωρούσαν τα πράγματα, δεν θέλησα να κάνω την κατάσταση πιο δύσκολη και ζήτησα να χωρίσουν οι δρόμοι μας».

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει το μέλλον του ο 35χρονος ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει από το να παίζω μπάλα. Αυτό το άθλημα είναι κάτι μεγάλο για εμένα. Μου έφερε χαρά, ικανοποίηση. Μου επέτρεψε να είμαι αυτόνομος και να βοηθάω τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Δεν θα σταματήσω, παρά μόνο όταν νιώσω ότι ήρθε η ώρα. Προς το παρόν θεωρώ ότι έχω ακόμη 2-3 χρόνια μπροστά μου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ