Παναθηναϊκός: Τακτική από Δώνη, που σκέφτεται το 3-4-2-1

Παναθηναϊκός: Τακτική από Δώνη, που σκέφτεται το 3-4-2-1

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να παίξει κόντρα στον Ατρόμητο, όπως παρατάχθηκε εναντίον του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και στην τακτική. Ο Γιώργος Δώνης για το δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Αποστολάκη, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και τους επίσης τραυματίες Άλτμαν, Βέργο, που γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεδομένα στο Περιστέρι θα παίξει με τριάδα στην άμυνα, αλλά σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό επικρατέστερο είναι το 3-4-3 ή για την ακρίβεια 3-4-2-1, αφού οι μεσοεπιθετικοί παίζουν κοντά στον Μακέντα. Τα πρόσωπα εξαιτίας και των απουσιών που υπάρχουν δεν αποκλείεται να είναι αυτά που είδαμε στο πρόσφατο νικηφόρο ματς με τον Άρη.

Σε ό,τι αφορά το επιθετικό κομμάτι, λείπουν οι Μπουζούκης, Άλτμαν, ενώ για τον Μουνιέ έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι θα παίξει ο Μακέντα στην κορυφή, ο Χατζηγιοβάνης αριστερά και δεξιά ο Δώνης. Στα χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Κάτσε. Υπάρχει, όμως, το σενάριο να παίξει ο Δώνης δίπλα στον Κουρμπέλη, αφού κι ο Αλβανός διεθνής μέσος δεν πρόκειται να μείνει στο «τριφύλλι» και ίσως να κρίνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού ότι θα πρέπει να δει έναν άλλον ποδοσφαιριστή. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο θέση μπροστά διεκδικούν και οι Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.

Υπάρχει και μία πιθανότητα να παραμείνει ο Δώνης μπροστά και να παίξει χαφ ο Στάικος (αν και ανασταλτικά δεν είναι εξίσου καλός). Δεξί μπακ χαφ θα είναι ο Γιόχανσον και αριστερό ο Ινσούα, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Στην άμυνα θα παίξουν οι Κολοβέτσιος, Οικονόμου και για μία θέση μάχονται οι Κουλιμπαλί, Πούγγουρας με τον Αφρικανό να είναι το φαβορί. Στο τέρμα θα παραμείνει ο Διούδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ