Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το θέμα για τη Νέα Τούμπα

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το θέμα για τη Νέα Τούμπα

Μετά το πρώτο «ΟΚ» του Δήμου Θεσσαλονίκης για το νέο γήπεδο, σήμερα (19/4) αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις διαδικασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Όπως και να το κάνουμε όμως, αυτά τα θέματα ειδικά στην Ελλάδα αντιμετωπίσουν σημαντικές χρονοτριβές λόγω και της γραφειοκρατίας.

Την Τετάρτη (17/4) που μας πέρασε, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) του Δικέφαλου για την κατασκευή του νέου του γηπέδου στην Τούμπα.

Την προσεχή Δευτέρα (22/4) θα διεξαχθεί δημοτικό συμβούλιο με θέμα το νέο γήπεδο του Δικέφαλου όπου θα δοθεί το δεύτερο και οριστικό πλέον «ΟΚ» για να πάρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στα χέρια της το ψήφισμα που περιμένει ώστε να συμπληρώσει τον φάκελο που θα σταλεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σήμερα (19/4) ο ΠΑΟΚ περιμένει έγκριση και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία, η οποία έχει το δικό της συμβούλιο (στις 12:00) για να συζητήσει το θέμα.

Εκεί θα βρεθούν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας και ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Δημογιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ