ΑΕΚ: Ο «Λύμπε» ετοιμάζει ταξίδι προς… Βόρεια

ΑΕΚ: Ο «Λύμπε» ετοιμάζει ταξίδι προς… Βόρεια

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα κάνει ταξίδι εκτός Ελλάδος, προς Βόρεια Ευρώπη.

Η ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα υποδέχεται την Λάρισα στο ΟΑΚΑ για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο, το μυαλό του Νίκου Λυμπερόπουλου… δουλεύει μεταγραφικά. Ο Λύμπε έχει προγραμματίσει ταξίδι εκτός Ελλάδας.

Τα ραντάρ καταγράφουν ότι θα είναι προς την Βόρεια Ευρώπη για να δει 1-2 παίκτες που ενδιαφέρουν την Ενωση. Όχι για να ξεκινήσει κουβέντα, απλά για να δει. Ακόμη στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει πότε θα κινηθούν στο μεταγραφικό τοπίο. Όταν τελειώσει η σεζόν στα μέσα Μάϊου και γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ με εκθέσεις για κάθε παίκτη, τότε θα βγει και το πόρισμα του μείνε-φύγε.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα ξεκινήσει τέλη Ιουνίου και στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει οι περισσότερες μεταγραφές (έχει ανακοινωθεί ο γιος του Σαμπανάτζοβιτς και έχουν αποκτηθεί Ντέλετιτς-Αθανασιάδης) να είναι σύντομα εκεί για να ξεκινήσουν δουλειά με τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει μιας απαιτητικής αρχής στην νέα σεζόν.

Για αυτό και όλοι θα τρέξουν στην ΑΕΚ από αρχές Μάη. Το μπάτζετ θα κινηθεί στα ίδια μεταγραφικά επίπεδα και αν γίνει κάποια υπέρβαση θα αφορά τον Εζεκίελ Πόνσε και τη νέα συμφωνία με την Ρόμα ή τον οποιοδήποτε αντικαταστάτη του. Εν ολίγοις η ΑΕΚ θα πληρώσει πολύ καλά μόνο για να έχει… γκολ του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ