Μεριά: «Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν»

Μεριά: «Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν»

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, για τον κόσμο των ερυθρόλευκων, αλλά και για τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα.

Ο Γιασίν Μεριά σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια που απομένουν για τον Ολυμπιακό, αλλά και στη γενικότερα πορεία της φετινή σεζόν.

Ο Τυνήσιος αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν του χρόνου και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τον κόσμο του Ολυμπιακού λέγοντας πως είναι… τεράστιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε έναν τίτλο, αλλά είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Αφήσαμε πολλές ευκαιρίες να πάνε χαμένες, αλλά πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ».

Για το αν υπάρχει κίνητρο στα δύο εναπομείναντα ματς: «Πάντα υπάρχει κίνητρο, παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δύο νίκες».

Για τη συνεργασία με τους άλλους αμυντικούς: «Υπάρχουν τέσσερις πολύ καλοί στόπερ, όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο και ο προπονητής ανάλογα με τις ανάγκες αποφασίζει. Όλοι δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ και ο κόσμος του είναι τεράστιος. Από την αρχή της σεζόν έδειξαν πως είναι δίπλα μας. Οι μεγάλες ομάδες είναι τέτοιες, επειδή έχουν τόσο πολύ κόσμο. Δυστυχώς θα αργήσουμε να επιστρέψουμε στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’, αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ