«Οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσήδες κρατούν τις υποσχέσεις τους»

«Οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσήδες κρατούν τις υποσχέσεις τους»

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης υποσχέθηκε ότι θα παντρευτεί όταν θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ήδη εκπλήρωσε την υπόσχεσή του.

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης είναι ένας φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ. To 1999 είχε τάξει στη μάνα του ότι θα παντρευτεί όταν πάρει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα. «Την Κυριακή πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα και εμείς οι Πόντιοι και οι ΠΑΟΚτσηδες τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε. Just married λοιπόν. Εμείς μαζί για μια ζωή», έγραψε χθες (18/4) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μαζί με φωτογραφίες από τον γάμο του με την Όλγα, την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γάμος ήταν άκρος ΠΑΟΚτσήδικος. Ο Βαγγέλης φόρεσε μια φανέλα του Δικέφαλου με το «Νο 20» του Βιεϊρίνια, η Όλγα το «Νο 19» με το όνομά της. Τυχαία; Όχι… Μαζί βγάζουν το 2019, το έτος που παντρεύτηκαν δηλαδή!

Επιπλέον οι βέρες τους γράφουν μέσα «ΠΑΟΚ 2019»!

Ο ίδιος μίλησε στον «Arena FM 89,4» για την απόφασή του αυτή και πώς το έζησε: «Είχα δώσει την υπόσχεση πριν χρόνια. Εμείς οι Πόντιοι, όπως είπε και ο πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης, κρατάμε τον λόγο μας. Μέχρι στιγμής έχω ένα… πρόβλημα με τη βέρα στο χέρι, αλλά μάλλον δεν θα την φοράω καθόλου. Η ίδια μου είπε πως μία εβδομάδα είναι, θα τη συνηθίσεις!».

Για το τι γράφει η βέρα: «ΠΑΟΚ 2019. Ήταν ένα από τα βέτο που μπήκαν. Γράφει και το όνομα της Όλγας δίπλα. Τις παραγγείλαμε από τα Γιάννενα και μας ρώτησαν τι να γράψουμε από κάτω. Πέρα από τα ονόματά μας, της είπαμε «ΠΑΟΚ 2019». Έστειλε, λοιπόν, η κοπέλα την παραγγελία και ο αργυροχρυσοχόος, Καλαματιανός και γαύρος, λέει «παιδιά, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Το φετινό… πόνεσε πολύ!». Αλλά η κοπέλα το έκανε, το έγραψε».

Για το αν έδωσε καμιά άλλη ριψοκίνδυνη… υπόσχεση ενόψει νταμπλ: «Επειδή ξέρει ότι είμαι της περιπέτειας, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής. Πέσαμε σε άνθρωπο που είναι ταυτισμένος με την έννοια του ΠΑΟΚ. Δεν έχει χάσει σε κανένα ματς που έχει έρθει. Έχουμε βγάλει διπλό στη Φιορεντίνα… Όπου έχουμε πάει και ήμασταν μαζί, έχουμε κερδίσει. Όλα τα διαλέγουμε στη ζωή μας με γνώμονα το καλό και αυτό που θέλουμε».

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πέρυσι ο Βαγγέλης Βασιλειάδης είχε πάει με σημαία του ΠΑΟΚ σε ταξίδι στον Βόρειο Πόλο, στον Αρκτικό Κύκλο. Η περιπέτεια του Αρκτικού Κύκλου γυρίστηκε σε ένα μικρό ντοκιμαντέρ και παρουσιάστηκε στο μοναδικό ταξιδιωτικό φεστιβάλ που γίνεται στην χώρα μας, το «Travelfest».

Το μοναδικό ταξίδι έλαβε χώρα στον Αρκτικό Κύκλο τον Απρίλιο του 2018, όταν 24 άτομα απ’ όλο το κόσμο διέσχισαν 300 χιλιόμετρα με έλκηθρο και διοργανώθηκε από την Σουηδική εταιρία ρουχισμού Fjallraven μέσω παγκόσμιου διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω και το ντοκιμαντέρ του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ