Άρη ψηφίζει και η Κομισιόν! (pic)

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς φωτογραφήθηκε με την κίτρινη φανέλα και φόντο τον Λ. Πύργο.


Άρη ψηφίζει και η Κομισιόν! (pic) | to10.gr

Τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε ο Μαργαρίτης Σχοινάς και φεύγοντας θα πάρει μαζί του και δώρο που του ετοίμασε η ΠΑΕ Άρης.

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν έλαβε μια συλλεκτική φανέλα από τους ανθρώπους της ομάδας και επέλεξε να φωτογραφηθεί μαζί της κοντά στο εμβληματικότερο ίσως σημείο της πόλης, τον Λ. Πύργο.

Είναι, εξάλλου, γνωστή η αγάπη του για τον σύλλογο, ενώ υπήρξε και αθλητής του στο παρελθόν. Μάλιστα, η φανέλα εκτός από το επίθετό του φέρει και το νούμερο που φορούσε τότε.

Τα όσα αναφέρει η κίτρινη ΠΑΕ αναλυτικά:

«Ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ του πρόσφερε ένα ξεχωριστό δώρο, μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας με το όνομά του και το αγαπημένο του νούμερο “7”, που φορούσε ο ίδιος ως αθλητής. Ο Έλληνας κοινοτικός αξιωματούχος, γνωστός για τα Αρειανά του αισθήματα, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το δώρο της ΠΑΕ, με φόντο το σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο».

View this post on Instagram

Ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ του πρόσφερε ένα ξεχωριστό δώρο, μια συλλεκτική φανέλα της ομάδας με το όνομά του και το αγαπημένο του νούμερο «7», που φορούσε ο ίδιος ως αθλητής. Ο Έλληνας κοινοτικός αξιωματούχος, γνωστός για τα Αρειανά του αισθήματα, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το δώρο της ΠΑΕ, με φόντο το σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο… #MargaritisSchinas #arisfc #EuropeanCommission #DeputyDirectorGeneral #arisfamily

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο