Με πούλμαν στην Ξάνθη ο Απόλλων Σμύρνης!

Με πούλμαν στην Ξάνθη ο Απόλλων Σμύρνης!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα ταξιδέψει με πούλμαν στην Ξάνθη για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής με τους Ακρίτες, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τα αεροπορικά εισιτήρια.

Πρόβλημα με τα αεροπορικά εισιτήρια προέκυψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, με αποτέλεσμα η Ελαφρά Ταξιαρχία να πρέπει να μεταβεί οδικώς στην Ξάνθη, για τον κυριακάτικο (21/4, 19:00) αγώνα με την τοπική ομάδα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Ριζούπολης θα ταξιδέψει αύριο οδικώς για την Ξάνθη, με το πολύωρο ταξίδι να επιβαρύνει τους παίκτες του Απόλλωνα. Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι παρότι η Ελαφρά Ταξιαρχία θα ταξιδέψει οδικώς, θα επιστρέψει στην Αθήνα αεροπορικώς.

Στον αγώνα με τους Ακρίτες ο Βελέντζας δεν υπολογίζει στους Κύργια, Αγρόδημο, Ναζλίδη, Ελ Χέλβε, Οριουέλα, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γκίνο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Χουάντερσον, Αστράς, Βαφέας, Ζερβόπουλος, Κοντοές, Στάθης, Ναδάλες, Ρώσση, Οικονομόπουλος, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Ντ’ Ούρσο, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Κοντογιαννόπουλος, Ακόστα, Βάρκας και Ριβέρο.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τον Απόλλωνα Σμύρνη, καθώς η ομάδα της Ριζούπολη έχει ήδη υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, ενώ οι Αρκίτες «καίγονται» για τη νίκη, που θα τους κρατήσει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ