ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση για τους αυριανούς πρωταθλητές

ΠΑΟΚ: Τελευταία προπόνηση για τους αυριανούς πρωταθλητές

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να κρατήσει μακριά από το πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για να έρθει μια ακόμα νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό.

Κι ενώ όλοι κινούνται στους ρυθμούς της αυριανής φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υπάρχει και ο Ράζβαν Λουτσέσκου που προσπαθεί να πάει κόντρα στο ρεύμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπάθησε όλη την εβδομάδα να κρατήσει αυτό το πανηγυρικό κλίμα μακριά από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Ξέρει πως αν δεν κρατήσει τα λουριά σφιχτά τότε θα έρθει η χαλάρωση με την ομάδα ακόμα να διεκδικεί στόχους. Αν ήταν στο χέρι του Λουτσέσκου για το πότε θα ήθελε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήθελε αυτό να γίνει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτό άφησε να εννοηθεί και στις δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού «ενδεχομένως να μην είναι σωστή η στιγμή».

Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, εκτός από τις γνωστές απουσίες, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ, Βιερίνια και Πέδρο Ενρίκε, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας.

Όσον αφορά το πως θα παραταχθεί η ομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι για φέτος στην Τούμπα δεν θα διαφέρει σε πολύ αυτή στο γήπεδο της Λάρισας. Την θέση του Βιερίνια θα πάρει ο Γιαννούλης. Δεξιά διεκδικούν θέση οι Ζαμπά και Λημνιός, ενώ για την επίθεση θα παίξει και πάλι ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ