Φιλιππίδης: «Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο» (pic)

Φιλιππίδης: «Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο» (pic)

Τα βέλη του κατά του... ελληνικού ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, κατηγορώντας το πως στέρησε από το «τριφύλλι» την ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ολλανδίας αποφάσισε να αναβάλλει ολόκληρη αγωνιστική στο εγχώριο πρωτάθλημα, προκειμένου ο Άγιαξ να είναι ξεκούραστος για την πρώτη μάχη των ημιτελικών του Champions League κόντρα στην Τότεναμ.

Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Άγγελο Φιλιππίδη, να ξεσπάσει κατά των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων και της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι δεν προέβησαν σε αντίστοιχες κινήσεις όταν το «τριφύλλι» είχε την ευκαιρία να λάβει ευρωπαϊκή διάκριση.

Ειδικότερα, ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αναφέρεται στις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» με την Πόρτο για τα προημιτελικά του UEFA, όπου ο Παναθηναϊκός παρά τη νίκη με 1-0 στην Πορτογαλία, τελικά αποκλείστηκε στη ρεβάνς.

Όπως φαίνεται, ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» θεωρεί υπεύθυνους για τον αποκλεισμό και τους υπόλοιπους ελληνικούς συλλόγους  που δεν έπραξαν όπως οι Ολλανδοί, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να μην αντιμετωπίσει… ξεκούραστος την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η ανάρτηση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε τότε πολύ κοντά σε Ευρωπαϊκό τίτλο. Πρόκριση στους 4 σήμαινε πιθανόν κύπελλο. Ήδη στοιχηματικά είμασταν φαβορί! Υπενθυμίζω ότι η Πόρτο του Μουρίνιο πήρε και το UEFA αλλά και το Champions League τον επόμενο χρόνο. Και όμως το δημιούργημα αυτό του Γιάννη Κυράστα και του Σέρτζιο Μακαριάν δεν το άφησαν να έχει την ευκαιρία να πάρει ευρωπαϊκό κύπελλο. Και δεν το άφησαν Έλληνες. Γιατί πάντα εχθρός της επιτυχίας των Ελλήνων είναι άλλοι Έλληνες. Έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά για τον παναθηναϊκό. Προσωπικά δεν έχω μιλήσει ακόμα. Αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έρθει η ώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ