Το μεγαλύτερο pyroshow και show βεγγαλικών έρχεται στην Τούμπα

Το μεγαλύτερο pyroshow και show βεγγαλικών έρχεται στην Τούμπα

Εκπλήξεις δεν ετοιμάζει μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την φαντασμαγορική φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και οι οπαδοί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει το μεγαλύτερο pyroshow που έγινε ποτέ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο στις 16 Απριλίου του 2014, με το ανάμα εκατοντάδων πυρσών κάνοντας την Τούμπα να φλέγεται  από ψηλά  καλά θα κάνετε να τα ξεχάστε.

Εκτός από το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνογράφου Φωκά Ευαγγελινού, που έχει επιμεληθεί τα πάντα στην κάθε λεπτομέρεια τους (φώτα, ήχοι κλπ.), υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη στο τέλος της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Δικεφάλου, αναμένεται να κάνουν ένα απίστευτο show με χιλιάδες πυρσούς, που έχουν αγοράσει εδώ και μέρες. Αυτοί θα είναι τοποθετημένοι στα κάγκελα της Τούμπας σε όλο το γήπεδο, αλλά και κάποιοι στα χέρια εκατοντάδων οπαδών της ομάδας.

Η Τούμπα θα «καεί» από τους χιλιάδες πυρσούς που θα ανάψουν μετά την απονομή του πρωταθλήματος και μόλις τελειώσει το τετράλεπτο show των βεγγαλικών και σβήσουν τα φώτα. Η γιορτή θα τελειώσει με την ομάδα να κάνει το γύρο του γηπέδου εν μέσω πυρσών

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ