Επίσημο: Στον Ατρόμητο μέχρι το 2020 ο Ούμπιδες

Επίσημο: Στον Ατρόμητο μέχρι το 2020 ο Ούμπιδες

Ο αρχηγός του Ατρόμητου, Χαβιέ Ούμπιδες, θα παραμείνει κάτοικος Περιστερίου για ακόμα έναν χρόνο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Χαβιέ Ούμπιδες παρότι έχει συμπληρώσει τα 37, ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Ατρόμητο μέχρι το 2020. Η επόμενη σεζόν θα είναι η έβδομη στην ομάδα του Περιστερίου για τον Αργεντινό μέσο που ήρθε στη χώρας μας το 2009, και έχει αγωνιστεί για (κατά σειρά) Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός, Χαβιέ Ούμπιδες θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας μας μέχρι το 2020!

Ο Αργεντίνος ηγέτης του Ατρομήτου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Μια ανανέωση που αποτέλεσε επιθυμία τόσο της Διοίκησης της ομάδας όσο και του κόσμου αφού ο Χαβιέ Ούμπιδες έχει συνδέσει πλέον το όνομα του με τη φανέλα με το Αστέρι και εκτός από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής εντός των γηπέδων είναι και ο ηγέτης των αποδυτηρίων της ομάδας μας.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της ομάδας δημιούργησαν με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του εμβληματικού αρχηγού μια συλλεκτική φανέλα που ανέφερε χαρακτηριστικά «2013-2020 Atromitos Forever».

Με την ολοκλήρωση των υπογραφών του νέου του συμβολαίου ο Χαβιέ προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και ιδιαίτερη τιμή να συνεχίσω να φοράω το Αστέρι και αυτή τη φανέλα για μια ακόμα χρονιά. Είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν τη δύσκολη χρονιά που πέρασα, με πολλές δύσκολες προσωπικές στιγμές και πολλές φορές ένιωσα ότι αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά ως ποδοσφαιριστής. Είχα μια πραγματική μάχη με τον εαυτό μου. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν ο χειρότερος εχθρός μου. Με τη βοήθεια του Θεού μπόρεσα να σηκωθώ και συνέχισα να δίνω ότι έχω για την ομάδα μας.

Για όλα τα παραπάνω θέλω να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Σπανό για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του όπως επίσης και τον τεχνικό μας διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος ήταν από τους λίγους που ήξερε το πρόβλημα μου, με βοήθησε, με στήριξε και ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε μένα. Σεβασμό και εμπιστοσύνη μου έδειξε και συνεχίζει να μου δείχνει ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι και τον ευχαριστώ γιατί είναι μια πραγματικά εξέχουσα παρουσία τόσο για μένα όσο και για τον Ατρόμητο. Σε σας φίλαθλοι της ομάδας μας, σας αγκαλιάζω με την καρδιά μου και σας ευχαριστώ για όσα δίνετε στην ομάδα αιώνια!

Τέλος να είσαστε σίγουροι ότι θα δουλέψω με την ίδια δέσμευση, όρεξη και ευθύνη για να βοηθήσω την αγαπημένη μας ομάδα να πάει ακόμα πιο ψηλά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ