Το απίθανο δώρο του Ολιβέιρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ (pic)

Το απίθανο δώρο του Ολιβέιρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ (pic)

Ο Πορτογάλος μέσος ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη στήριξή τους και τους προσφέρει δύο εισιτήρια για το ματς τίτλου με τον Λεβαδειακό.

Την ευκαιρία σε δύο φίλους του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν από κοντά τον ιστορικό εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, στον οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Δικέφαλος θα «σφραγίσει» την κατάκτηση του τίτλου, δίνει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος μέσος, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του και τα πολλά μηνύματα αγάπης που έχει δεχθεί, διενεργεί διαγωνισμό στα social media με έπαθλο δύο εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Συγκεκριμένα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Γεια σας παιδιά. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στα οποία μου δείχνεται την υποστήριξη και την στιγμή σας. Για αυτό τον λόγο, αποφάσισα να κάνω ένα giveaway για τον αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού. Είναι εύκολο, για να κερδίσετε τα 2 εισιτήρια, απλά πρέπει να: Πατήσετε live στην φωτογραφία, να ακολουθήσετε την επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ και να κάνετε ταγκ τρεις φίλους σας. Καλή επιτυχία. Αύριο στις 11:30 θα ανακοινώσω τους νικητές».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ